Menu Icoon

Vul a.u.b. een zoekterm in

Jobhoster

Wil je gelijk met Carolien bellen?

Bel met Carolien | +31618536551

Of wil je liever door Carolien terug gebeld worden?

We zullen je naam niet door vertellen.
Om je te bellen, hebben we een nummer nodig.
We willen je niet ongelegen bellen.
We willen je niet wakker bellen.

YES! Bedankt voor je terugbelverzoek!

AHH! Dat is niet helemaal goed gegaan. Probeer het later opnieuw.

Vind de juiste kandidaat met Jobhoster.

1.000.000+ Bereik
250+ organisaties gingen je al voor
Interessante cijfers
Jobhoster is al 10 jaar actief in de recruitmentwereld. In deze periode hebben wij zo’n 3.000 vacatures gehost voor meer dan 250 opdrachtgevers. Per maand heeft jobhoster.nl een bereik van 1 miljoen.
Vergroot jouw online zichtbaarheid
Met een publicatie op Jobhoster zorg je voor online zichtbaarheid van jouw vacature bij een brede doelgroep. Wat je van ons mag verwachten? Zowel een bedrijfs- als vacaturepagina in de huisstijl van jouw organisatie. Met de mogelijkheid om afbeeldingen en video’s toe te voegen voor een persoonlijke touch. Het sollicitatieformulier is eenvoudig ingericht en daardoor laagdrempelig voor de kandidaten. Liever een link opnemen naar jouw eigen ATS? Dat is ook mogelijk. Uiteraard is elke Jobhoster pagina geoptimaliseerd voor desktop en mobiel.
Klaar om te gaan werven?
Jobhoster is onderdeel van EN HR solutions. Wil je meer exposure voor je vacature én naamsbekendheid voor jouw organisatie? Onze recruitment marketeers schrijven graag een nieuwe, onderscheidende vacaturetekst. Kies daarnaast voor een aanvullende vacaturemarketingcampagne op social media, (vacature)zoekmachines en communities. Wil je meer informatie over een publicatie op Jobhoster of heb je interesse in een vacaturemarketingcampagne? Voor tarieven en een voorstel op maat neem je contact op met onze Accountmanager Carolien van Buuren via onderstaande button.

Deze bedrijven gingen jou voor