Introductie

Bij Havelaar & van Stolk zijn wij momenteel op zoek naar een Specialist Pensioen & Inkomen voor de Zakelijke Markt.


Organisatie

Havelaar & van Stolk is een advieskantoor. Wij helpen onze relaties bij het maken van de juiste keuzes wat betreft het nemen van risico’s, bedrijfscontinuïteit en wet- en regelgeving en helpen wij bij het afsluiten en onderhouden van passende verzekeringen.

Havelaar & van Stolk is een dochteronderneming van Allianz Nederland Groep. Onze mensen houden zich bezig met het adviseren van zakelijke klanten en particulieren op het gebied van schade, inkomen, leven en pensioenen.

Enthousiasme en professionaliteit staan bij ons voorop. Met de juiste commerciële instelling draagt elke medewerker bij aan ons gezamenlijke resultaat.

Functie

Jouw werkdag bestaat uit…

• Het voeren van portefeuillebeheer op het gebied van pensioen, inkomen collectief (verzuim), WIA-oplossingen en inkomen individueel (arbeidsongeschiktheid), gericht op uitbreiding. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de gezamenlijke groeidoelstelling van de afdeling

• Zelfstandig voeren van besprekingen en onderhandelingen met verzekeraars betreffende bestaande en nieuw te sluiten verzekeringscontracten

• Samen met de Manager Zakelijke Markt aansturen van de externe pensioenadviseurs.

• Verzorgen van maatwerk oplossingen voor zakelijke relaties

• Ontwikkelen en bestendigen van de relatie met klanten, collega’s en verzekeraars

• Bijdragen aan optimale resultaten en het realiseren van klanttevredenheid

• Zelfstandig initiëren van activiteiten tot het vergroten van de omzet in de eigen portefeuille, binnen de kaders van wettelijke zorgplicht

• Vertalen van de kernwaarden van Havelaar & van Stolk (Collegiaal, Ondernemend, Klantgericht) zichtbaar in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en bijbehorend gedrag

Functie eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van Wft Basis, Wft Schade, Wft Pensioen, Wft Inkomen, Wft-Volmacht Schade (voorheen Assurantie A), is een pré. Verder ben je een kei in het overtuigen en ga je gedreven te werk. Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in en affiniteit met de pensioen- en inkomensbranche. Tevens ben je analytisch erg sterk, werk je gestructureerd en zijn je communicatieve vaardigheden uitsteken. Je bent erg klantgericht, goed in servicing en het opbouwen van relaties.

Aanbod

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie. We hebben een hekel aan het in hokjes denken, onnodige hiërarchie en bureaucratie. Dit kun je nog meer verwachten:

•Werken in een dynamische omgeving bij Allianz Benelux;

•Aangename werksfeer;

•Gelegen in artje Rotterdam op de Coolsingel.

Inlichtingen

Heb je interesse gekregen na het lezen van bovenstaande werkzaamheden en herken jij jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en reageer snel via onderstaande button!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Stephanie Kosten

Corporate Recruiter

T: +31 (0)6 38 76 11 51