Introductie

Bij Havelaar & van Stolk zijn wij momenteel op zoek naar een Communicatie Manager. Wij zijn continu in beweging; veranderingen gepaard met groei zijn aan de dagelijkse orde. Deze positie is hieruit ontstaan, oftewel; hij is nieuw! Dit betekent dat jij als onze Communicatie Manager alle mogelijkheden krijgt om jouw creativiteit, eigenaar- en ondernemerschap los te laten op de invulling van deze rol.


Organisatie

Havelaar & van Stolk b.v. is een Register Makelaar in Assurantiën. In het kader van zakelijke schadeverzekeringen bemiddelt zij ten behoeve van haar relaties met verzekeraars o.a. werkzaam in de Nederlandse Co-assurantiemarkt. Havelaar & van Stolk is een dochteronderneming van Allianz Nederland Groep N.V. Onze mensen houden zich bezig met het adviseren van zakelijke klanten en particulieren op het gebied van schade, leven, pensioenen, hypotheken en financial planning. Enthousiasme en professionaliteit staan bij ons voorop. Met de juiste commerciële instelling draagt elke medewerker bij aan ons gezamenlijke resultaat.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van begrijpelijke en verrassende klantcommunicatie voor verschillende doelgroepen en het opzetten en beheren van de social media- kanalen. Als Communicatie manager werk je zelfstandig. Je valt hiërarchisch gezien direct onder de directeur. Daarnaast rapporteer je over communicatieactiviteiten aan het management van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie. We hebben een hekel aan het in hokjes denken, onnodige hiërarchie en bureaucratie. We geven onze medewerkers daarom veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om hun werk en invulling van hun functie vorm te geven. Onze kernwaarden zijn ondernemerschap, klantgerichtheid en samenwerken.

Jij bent een (gevraagd en ongevraagd) adviseur voor het MT en je collega’s. Je weet zowel op strategisch als operationeel niveau je expertise over te brengen. Jij gaat er in deze rol voor zorgen dat onze reputatie nóg sterker wordt. Om dit te bereiken werk je nauw samen met collega’s uit de hele organisatie op een inspirerende wijze.

Taken die daarbij horen zijn:

•Je stelt een duidelijke (klant)communicatiestrategie op in lijn met de merkidentiteit van Havelaar & van Stolk

•Je ontwikkelt specifieke communicatieboodschappen voor specifieke klantsegmenten (profiling)

•Je innoveert de communicatie met onze klanten op basis van nieuwe klantinzichten, klantfeedback en (digitale) ontwikkelingen

•Je geeft strategisch advies over de inzet van de social media kanalen

•Je ontwikkelt en beheert (monitoring /rapportages) de social media kanalen

•Je organiseert proactief relevante content vanuit de eigen organisatie of vanuit de markt en zoekt naar nieuwe mogelijkheden om content te generen en te plaatsen

•Je speelt in op actualiteiten via de verschillende social media kanalen

Functie eisen

Je bent in het bezit van een HBO/WO-diploma op het gebied van Marketing en Communicatie en je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als allround marketing- en communicatieadviseur met aantoonbare capaciteiten op het gebied van het succesvol neerzetten van een communicatiestrategie. Ook beschik je over aantoonbare ervaring met schrijf- en redactionele vaardigheden & social media. Je bent ondernemend, klantgericht, zelfstandig en kan goed samenwerken. Ervaring in de verzekeringsbranche is een pré, maar niet vereist.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan op de Coolsingel in hartje Rotterdam. Ben je na het lezen van dit profiel enthousiast geworden en voldoe je aan de eisen, aarzel dan niet en reageer snel!

Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Stephanie Kosten

Corporate Recruiter

T: +31 (0)6 38 76 11 51