Introductie

Wil jij de verantwoordelijkheid nemen over personenschade dossiers en stel jij het slachtoffer centraal? Bekijk dan onze vacature voor de ervaren Behandelaar personenschaden.


Organisatie

NRS Rechtsbijstand is the HOME for those who DARE!

Over NRS rechtsbijstand

NRS staat voor Nederlandse Rechtsbijstand Stichting. Als verzekerden een rechtsbijstandverzekering bij Allianz of Allsecur hebben afgesloten, dan helpt NRS Rechtsbijstand hen als er in het verkeer (letsel)schade is opgelopen waarvoor een andere partij aansprakelijk is. NRS Rechtsbijstand is opgericht in 1983 en is gevestigd in Rotterdam.

Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Over Allianz

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers in dienst van ruim 86 miljoen klanten. In de Benelux biedt Allianz, via adviseurs, verzekeringsproducten en -diensten voor particulieren, zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. Allianz in Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten met behulp van distributiepartners en haar direct writer Allsecur. Allianz heeft in Nederland circa 1.000 medewerkers en een omzet van € 1,1 miljard. Allianz bedient in België en Luxemburg meer dan 900.000 klanten, heeft ruim 950 medewerkers en een omzet van € 2,1 miljard.

Functie

Jouw werkdag bestaat uit…

Als ervaren schadebehandelaar behandel je complexe personenschadedossiers en overlijdensschades. Je beoordeelt de aansprakelijkheid en bent volledig verantwoordelijk voor de bepaling van de strategie in een dossier. Je hebt persoonlijk contact met het slachtoffer, de tegenpartij en eventueel de schaderegelaar. Vanuit jouw brede en diepgaande vakkennis voer jij onderhandelingen. Gezien jouw ruime ervaring ben je daarbij in staat om financiële en boekhoudkundige cijfers en modellen te begrijpen en interpreteren. Ook ben je zelfstandig in staat om complexe berekeningen te maken.

Jij staat bekend als een ervaren personenschadebehandelaar en een ervaren onderhandelaar. Daarbij ben je flexibel in je aanpak. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en je kunt je goed in een ander verplaatsen. Je bent goed in plannen en organiseren en gewend om de regie te pakken. Verder wil jij je voortdurend blijven ontwikkelen en leer je van de feedback van onze cliënten en jouw collega’s. Jouw drijfveer is om het verschil te maken voor het slachtoffer en daarbij durf je je hoofd boven het maaiveld te steken. Tot slot vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan projecten.

Je maakt onderdeel uit van het team Personenschaden. Samen met dat team van ca. 6 collega’s ga je ervoor de schades zo goed mogelijk af te wikkelen. Je bent een echte teamplayer, voelt je verantwoordelijk voor het teamresultaat, helpt collega’s waar nodig en draagt bij aan het continue verbeteren van onze dienstverlening. In alles wat je doet staat het belang van het slachtoffer centraal.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het inzetten van jouw kennis en vaardigheden bij de behandeling van letselclaims van slachtoffers
 • Bepalen van een strategie in deze dossiers en afstemming daarvan met slachtoffer en tegenpartij
 • Proactief, probleemoplossend en de-escalerend communiceren
 • Het verstrekken van duidelijke opdrachten aan schaderegelaars, arbeidsdeskundigen en zo nodig andere deskundigen waarbij je zelf de volledige regie houdt
 • Leveren van een bijdrage aan projectmatige werkzaamheden

Functie eisen

Wat kan jij ons bieden?

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • In het bezit van afgeronde vakgerichte diploma’s/leergangen zoals Licht Letsel, Middel Zwaar Letsel en Zwaar Letsel
 • Ruime ervaring in de behandeling van complexe personenschaden
 • Klant gedreven, proactief, analytisch, besluitvaardig en overtuigend
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: durf, flexibiliteit en ondernemerschap

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Jij bent onderdeel van de Afdeling NRS Rechtsbijstand en werkt in Rotterdam. Het betreft een fulltime functie.

Dit kun je nog meer verwachten:

 • Werken in een dynamische omgeving
 • Aangename werksfeer
 • De vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst
 • Gelegen in hartje Rotterdam op de Coolsingel
 • Goed salarispakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij NRS Rechtsbijstand!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Stephanie Kosten
Corporate Recruiter
T: +31 (0)6 38 76 11 51