Introductie

De Nederlandse Rechtsbijstand Stichting (NRS Rechtsbijstand) voert voor de klanten van haar opdrachtgevers de behandeling van de rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen uit. NRS Rechtsbijstand behartigt de belangen van de klanten van deze opdrachtgevers en verhaalt, namens hen, de materiële schade – op de aansprakelijke partij die is opgelopen bij een verkeersongeval. De opdrachtgevers zijn allemaal gelieerd aan Allianz Benelux N.V., dat op haar beurt onderdeel uitmaakt van Allianz SE. Eén van de grootste financiële dienstverleners ter wereld met haar hoofdkantoor in München, Duitsland. 


Functie

Voor NRS Rechtsbijstand zijn wij op zoek naar een enthousiaste Behandelaar Materiële Schaden die fulltime beschikbaar is.

Jouw functie
Je behartigt de belangen van je klant die vaak buiten zijn/haar schuld schade heeft opgelopen bij een verkeersongeval. Jij bent namens jouw klant de regisseur in het dossier en onderhoudt intensief contact met je klant, de aansprakelijke verzekeraar, en externe deskundigen.

Samen met je klant breng je in kaart wat de consequenties zijn van de door hem/haar opgelopen schade en kom je tot een plan van aanpak voor een vlotte en adequate schaderegeling. Bij voorkeur pak je de telefoon in je contacten met betrokken partijen en staat voor jou de klant centraal.

De afdeling
NRS Rechtsbijstand bestaat in totaal uit 15 professionele medewerkers en is onderverdeeld in 2 groepen. Materiële schaden en Personenschaden. De sfeer op de afdeling is open, informeel en collegiaal. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en wij verwachten dat je veel eigen initiatief neemt en zelf komt met ideeën en strategieën die helpen de belangen van de klanten optimaal te behartigen.
 

Functie eisen

  • Een relevant HBO diploma, met bij voorkeur een financiële en/of juridische basis
  • Klantgericht, proactief, besluitvaardig, nauwkeurig en leergierig
  • Communicatief zeer vaardig
  • Iemand die binnen een team zijn/haar verantwoordelijkheid ziet en pakt
  • Iemand die onze kernwaarden deelt: Betrokken, Vaardig & Ondernemend.

Aanbod

 

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende werkomgeving in hartje Rotterdam
  • Een ambitieuze functie met veel verantwoordelijkheid
  • Flexibele werktijden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden etc.

Inlichtingen

 

Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Stephanie Kosten

Stephanie.kosten@allianz.nl & + 31 6 38761151