Introductie

Kom jij ons team versterken en word jij onze nieuwe collega binnen Allianz Claims Services? Bekijk dan onze vacature van Personenschade Expert.


Organisatie

Allianz is the HOME for those who DARE!

Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien.

Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Functie

Jouw werkdag bestaat uit…

Ter versterking van de afdeling Personenschade van Allianz Claims Services zijn wij op zoek naar Personenschade experts voor diverse regio’s binnen Nederland. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het vaststellen van de letselschade.

Op een doordeweekse dag, houd jij je voornamelijk bezig met het bezoeken van betrokkenen, het overleggen met belangenbehartigers, arbeidsdeskundigen, medisch adviseurs en opdrachtgevers. Je stelt onderzoeken in naar de toedracht en aansprakelijkheid en adviseert zowel Allianz als AllSecur over het te volgen schadetraject. Verder rapporteer en correspondeer je in je eigen dossierbestand en ben je verantwoordelijk voor de excellente kwaliteit en kwantiteit hiervan.

Functie eisen

Wat kan jij ons bieden?

Jij bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Je bent analytisch, empathisch, verbindend en slagvaardig ingesteld en je bent diplomatiek met een gevoel voor commercie en in staat om de belangen van alle betrokken partijen te combineren om zo de zaak op te lossen. Daarnaast ben je representatief en ons visitekaartje naar buiten toe.

Verder heb jij:

  • Een afgeronde relevante Universitaire of HBO opleiding
  • Een diploma M&S (Motorrijtuigverzekering en Schadebehandeling) en/of Middel- of Zwaar letsel en NIVRE-registerexpert of je bent bereid hiervoor te studeren
  • Relevante ervaring op het gebied van personen- of letselschade en daardoor in staat om na onze inwerkperiode zelfstandig aan de slag te gaan

Mocht je ruime ervaring hebben als Schadebehandelaar Personenschade en ben je geïnteresseerd, dan adviseren wij jou ook te solliciteren!

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Je bent onderdeel van het team Allianz Claims Services en het betreft een fulltime functie. Dit kun je nog meer verwachten:

  • Werken in een dynamische omgeving bij Allianz Benelux
  • Plezierige werksfeer en ruimte voor opleidingsmogelijkheden
  • De vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst
  • Goed salarispakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Stephanie Kosten

Stephanie.kosten@allianz.nl & +31 6 38 76 11 51