Introductie

Ben jij de design engineer die ervaring heeft in het maken van complex shaped 3D modellen en/of het maken van component & samenstellings tekeningen? Of wil je je bekwamen in de wereld van het design? Dan is dit de positie die je zoekt!

Organisatie

Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. (MTEE) is wereldspeler op het gebied van turbochargers voor de Europese automotive industrie. Wist je dat MTEE een marktaandeel van 20% heeft in heel Europa? Dat wil zeggen dat 1 op de 5 auto’s in Europa een turbo uit Almere heeft. Om de automotive haar bijdrage te kunnen laten leveren aan de wereldwijde klimaatdoelstellingen is downsizing (een kleinere motor met hoger vermogen, eventueel als hybrid) noodzakelijk. Het toepassen van een turbocharger is de beste manier om dit technisch mogelijk te maken.

Ons moederbedrijf is gevestigd in Japan. Dit betekent een intensieve samenwerking met een zeer gastvrije cultuur. Dat merk je in alles. Vanuit onze productielocatie in Almere leveren wij direct aan onze OEM’s over de hele wereld. Al onze 800 medewerkers maken dit mogelijk. Trots en toegewijd, zo kun je ons noemen. 


Functie

Op basis van conform klantspecificaties  en aangeleverde beschikbare motor ruimte controleer je al deze informatie voor het ontwerpen van een turbocharger. Daar waar nodig neem je zelfstandig contact op met de opdrachtgever of hun designafdeling voor het stellen van additionele vragen. Naast het aanmaken, invoeren en onderhouden van prototype 3D modellen ben je ook bezig met de aanmaak van modellen ten behoefte van de serieproductie fase. Daar waar nodig neem je zelfstandig contact op met de leveranciers voor maakbaarheid van de onderdelen. Je zult zorgdragen voor de goedkeuring van het 3D design en het bijbehorende tekenpakket binnen MTEE en zorgdragen voor de goedkeuring officiële release in het Data systeem van het moedermaatschappij (MHIET) Vervolgens converteer je de 3D data naar de klant gespecificeerde                 lay-out. Uiteraard sluit je af met het archiveren en distribueren van de ontwerpen.


Functie eisen

  • afgeronde technische opleiding op MBO+/HBO niveau richting Werktuigbouwkunde, vliegtuigtechniek of autotechniek;
  • ervaring binnen de ontwerp omgeving is een pre;
  • ervaring met het maken en samenstellen van 3D ontwerpen en 2D tekeningen met specifieke CAD systemen (zoals Catia, Creo (Pro-E), Unigraphics) is een pre;
  • flexibiliteit, accuratesse, resultaat gerichtheid en klantenservice zijn een deel van je competenties.


Aanbod

We hebben jou veel moois te bieden. Bij MTEE zie je ideeën uitgroeien tot tastbare turbo’s voor verbrandingsmotoren. De mooiste automerken rijden rond met het product waar jij aan gewerkt hebt. Volkswagen, BMW en Renault zijn slechts een greep uit een aantal bekende namen. 

Maar er is meer! Ook krijg je van ons:

  • Een goed marktconform salaris;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder: 27 vakantiedagen + 5 collectieve vrije dagen.
  • Werken in een relatief klein team waardoor je veel verantwoordelijkheden hebt en bij het hele proces betrokken bent.

MTEE is betrokken bij alle facetten die komen kijken bij de ontwikkeling van de turbo’s. Net zo betrokken zijn we bij jou. Wij vinden het belangrijk dat jij je ambities na kunt streven. Daarom bieden we jou diverse mogelijkheden om door te groeien en/of je kennis te verbreden. 


Inlichtingen

Solliciteer dan vandaag nog door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken. Wil je eerst meer weten over deze vacature neem dan contact op met Amy Brouwer, Corporate Recruiter bij MTEE, op 036-5388374. 

Sollicitatie

Amy Brouwer

Solliciteer